Salong SkinCare logo

Om hud- och skönhetssalongen

På Salong SkinCare får du behandling av en auktoriserad hudterapeut.

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Medlemmar i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation är auktoriserade vilket betyder att man uppfyller de krav SHR ställer och besitter hög kompetens och kvalitet i sitt arbete. De har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar samt arbetar efter etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Jessica Furunäs

Jag är auktoriserad hudterapeut och tog min examen från Elisabethskolan i Göteborg 2006. Hösten 2007 startade jag salongen där mitt mål är att du som kund skall känna trygghet när du kommer till mig på behandling. Jag jobbar resultatinriktat och använder produkter av högsta kvalitet. För mig är det viktigt att ha kunden i fokus och att ge alla god service och kvalitet.

Telefon: 070-213 51 21
E-post: jessica@salong-skincare.se
Instagram: @salongskincare och @jy.jessiyoga

Anders Franzén

Jag är legitimerad sjuksköterska och har de senaste 15 åren varit produktspecialist för diverse olika läkemedelsföretag.

I mitt arbete som produktspecialist har jag hållit injektionsträningar kontinuerligt på de flesta kliniker i södra Sverige och även i Danmark och Finland. Då har jag lärt ut och visat de senaste teknikerna inom de olika behandlingsområdena. Under mina år som produktspecialist har jag skaffat mig ett nära samarbete med de främsta injektörena i Sverige och en ett flertal internationella.

Telefon: 0703-63 00 79
E-post: info@facefacts.se
Hemsida: facefacts.se

Emelie Dahlberg

Auktoriserad Hudterapeut och undersköterska

Engagerande terapeut som gärna djupdyker i hudproblem med lösning i största fokus. Jag är en mycket noggrann och ödmjuk person, som gör allt för att kunderna ska känna sig trygga och väl omhändertagna.