Salong SkinCare logo

Innovativ LED-mask från Priori

I denna LED-mask jobbar vi med innovativ ljusterapi som är baserad på kliniska tester och med erfarenheter från både medicinska och estetiska branscher.

I masken finns 56 små dioder med två minilampor i varje där den ena lyser med rött ljus (633 nm) och den andra nära infrarött ljus (830 nm). Lampornas placering och styrka ger en bättre spridning i huden vilket gör att man får igång processen i hela huden och inte bara rakt ner där lampan lyster. Här har man valt just dessa våglängder för den fina effekten på hur de stärker bland annat kollagenet och elastinet i huden. Ljuset, intensiteten, tiden behandlingen pågår och serumet som läggs under masken ger tillsammans den specifika och maximala effekt man eftersträvar för att skapa dominoeffekten i huden som ökar celltillväxten, sårläkningen, vävnadens syresättning, ökar blodcirkulationen och dränerar huden från slagg och dämpar således även svullnad.

Boka din behandling.

Du kan även köpa hem masken till hemmabruk för priset 3995:-. Behandlingen med masken tar 10 minuter innan den per automatik stängs av och det häftigaste är att man initialt tror att det kommer att bli varmt, men det blir det inte. Detta gör att även en väldigt känslig hy eller rosaceahy kan använda denna mask. För att huden ska få maximal effekt behöver du Prioris DNA serum under masken. Recovery Serum DNA fx 221 är vattenbaserad vilket leder ljuset bättre ner i huden. Serumet i sig har en fantastisk förmåga att få huden att hitta tillbaka till sitt naturliga tillstånd samtidigt som det skyddar och reparerar hudens celler. Serumet passar väldigt fint även på brännskador, nya ärr och reducerar pigmentering väldigt effektivt.

Effekter av masken:

  • Reparerande och sårläkande (masken är idealisk efter injektioner, laser och kemiska peelingar)
  • Reducerar rynkor
  • Jämnar ut hudtonen
  • Hjälper huden att dräneras från slagg och dämpar svullnad
  • Ökar hudens spänst
  • Dämpar rodnad på djupet
  • Passar rosacea, akne, mogen hy, svullnad, tappad spänst och förstorade porer
  • Kombinationen av dessa två röda ljus skapar ett ”Happy Light” vilket innebär att serotoninproduktionen (vårt må bra hormon) ökar.
  • Ökar absorbtionen av hudvårdsprodukterna och är idealisk att ha som hemmabehandling 3-5 ggr i veckan.

Effekten av masken finns kvar i huden i 48h