Salong SkinCare logo

Salongen stänger 20/12

Kära ni 🥰

I 16 år har jag fått äran att möta alla er fantastiska kunder på min salong. 16 år som har gett mig så OTROLIGT mycket! Nu väntar nya spännande möten med människor. Förhoppningsvis många gamla kära möten men också många nya 💖

Under vintern kommer jag omstrukturera mitt företag och bygga om det till något nytt.

Jag är pirrig och förväntansfull över detta skifte 🤗 Jag har längtat efter nya utmaningar och nu är det dags. Förändringen kommer från mitt hjärta och jag känner starkt att jag brinner mer för den inre hälsan och vill utveckla det.

I mitt nya företag kommer jag främst rikta mig mot stresshantering och mindfulness. Jag snart färdigexaminerad stresscoach.

Ni som gör laserbehandlingar kommer kunna fortsätta lasra och göra klart era områden. Vill du starta upp ett nytt område så behöver detta helst ske innan jul. Ta kontakt med mig i så fall.

Du kan boka mina nuvarande behandlingar fram till onsdagen den 20/12. Det känns märkligt att det bara är 6 veckor dit. Om du inte hittar någon tid som passar så in och kika lite titt som tätt då avbokningar kommer och tider kan snabbt öppnas upp. Har du presentkort på salongen så passa på att nyttja det. Jag finns än så kvar på Harabergsgatan 18. Sedan får vi se i vilken lokal jag hamnar. Om vi inte ses så skickar jag mitt varmaste TACK för att du varit kund hos mig på salongen. Du betyder mycket för mig.