Salong SkinCare logo

Energibehandlingar

Minns du när du senast var fullständigt avslappnad, ompysslad och omhändertagen? Eller har det gått lite för lång tid sedan du tog emot omsorg och vänlighet utan något dömande om dig och din kropp?

Förutom kött och blod, består vi människor av energier. Allt består av energier – känslor, djur, blommor och andra föremål – med minimala vibrationer, som vi inte ens uppfattar med blotta ögat.

Energierna kan dock kännas, på din kroppsvärme eller någon annans hud nära din egen.

Och att allting består av energier blir extra tydligt i olika situationer. Om vi vandrar in i ett rum med människor där stämningen är "tryckt" och det nästan går att skära i den tjocka luften med kniv. Eller om jag möter en person som är en riktigt energitjuv och lämnar mig "tom". Känslan du får vid mötet med en ny bekantskap – där du upplever stark attraktion eller glädje på bara någon minut. Det är energier.

När energierna flödar fritt i vår kropp, utan blockeringar, mår vi som bäst. Det tunna banor som energierna strömmar igenom är en motsvarighet till blodets blodkärl och kallas för meridianer. Dom finns både på ytan och djupet i våra kroppar.

Energier strömmar i och igenom vår kropp, i ett konstant flöde. Känslor som inte är bearbetade kan skapa en blockering, till exempel ett minne du inte vill kännas vid och istället motar undan. Ilska, sorg och smärta är exempel på blockeringar som kan påverka att energierna flödar allt sämre. Sådana blockeringar i det fria flödet kan skapa stagnation vilket leder till obalanser i kroppen. Och om dessa obalanser kvarstår under en bestående tid och blir kroniska, upplever vi dem ibland i form av en sjukdom.

Jag hade själv många blockeringar i min kropp som jag försökte att ignorera, men de ledde mig till obalans och jag fick till sist stora yrselattacker som varning innan jag valde att lyssna på min kropp.

För att hitta balans igen fick jag tipps om energibehandlingar och började just med Access Bars. För mig skiftade livet totalt, till det bättre. Mer lätthet i livet och jag blev en bättre version av mig själv. Jag utbildade mig genom Access Consciousness för att hjälpa andra till en möjlighet att må bättre. Jag känner så stor tacksamhet till denna metod med vilken jag kunde hitta mig själv och mina styrkor. Det är en ständigt pågående process och arbetet med att hantera livet pågår ju hela tiden, men med hjälp av dessa behandlingar går det lättare. Energiernas flöde inom oss och i livet är värdefullt, det är därför det är så viktigt att undvika stagnation.

När du kommer till mig på energibehandling jobbar jag med energiflödet i din kropp. Jag läser av energin och lyssnar in på vad din kropp har att meddela och på så sätt kan jag hjälpa dig att släppa på blockeringar och trauman.

Här nedan följer en beskrivning av energibehandlingarna:

Access Bars-behandling

Access Bars är en fantastisk energibehandling som hjälper dig att rensa bland tankar, känslor och sinnesstämningar. Behandlingen hjälper dig att slappna av och släppa på oro och stress. Kropp och sinne får tid att vila och ladda batterierna.

Visste du att det finns 32 punkter på ditt huvud, som vid beröring lätt och ledigt släpper det som hindrar dig från att bara få ta emot? Plötsligt frigörs begränsande tankar och känslor som hindrat dig och som gjort att du fastnat i samma mönster i livet.

Behandlingen Access Bars har hjälpt tusentals till stora förändringar vad gäller sömn, värk, vikt, relationer, ångest, stress och mycket mer. Som sämst kan du känna att du fått en fantastisk massage. Som bäst kan hela ditt liv förändras med otrolig lätthet.

Symfonisession

Symfonibehandlingen är en fördjupning av Access Bars-behandlingen. Denna behandling ger mig möjlighet att arbeta på djupet i din kropp. Den öppnar upp till ett helt nytt sätt att leva och ger dig tillgång till din styrka och vad som är sant för dig.

Vi lagrar massor av trauman i vår kropp som vi många gånger inte ens vet sitter kvar och påverkar vår kropp negativt. Symfonisessionen ger dig möjlighet att släppa taget och få lugn och harmoni. För att kunna ta emot symfonienergin behövs tre Access barsbehandlingar som förarbete.

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System)

En energibehandling som är mycket dynamisk och "boostar" ditt immunförsvar och kan hjälpa dig med många olika kroppsbesvär. Den används bl.a. på leder, njurar och körtelsystem och ger hela kroppen en chans att läkas.

Behandlingen ger en känsla av frid och lätthet i kroppen eftersom de begränsningar som har låsts in i kroppens celler frigörs. Processen assisterar dig till en bättre gemenskap med din kropp vilket ger dig fler hälsosamma fördelar.

MTVSS hjälper dig att rensa blockeringar/problem på alla nivåer: fysiska, mentala och känslomässiga. Den kan skapa en kraftfull förändring genom att den går förbi din logiska, analytiska hjärna. Denna dynamiska hands-on process som tar kroppen tillbaka till tiden omedelbart före traumat. Det handlar om att koppla av och låta cellerna gå tillbaka till hur de var innan traumat.

Har du några besvär eller problem i följande system i kroppen kan detta bidra till stor lätthet för dig och din kropp.

  • Immunsystemet: återkommande förkylningar, virus, influensa
  • Centrala nervsystemet: inflammationer, reumatism, MS, fibromyalgi och andra ledbesvär
  • Andningssystemet: lungor, astma
  • Sköldkörtelbesvär, ämnesomsättningen och cellens metaboliska värde
  • Matspjälkningssystemet: besvär med mage, tarm
  • Huden, hudbesvär/problem
  • Skelettet
  • Lymfsystemet och hormonsystemet
  • Fortplantningssystemet: besvär att bli gravid
  • Organsystemet, lever, mjälte, njurar