Salong SkinCare logo

Din och min trygghet i coronatider

I dessa oroliga tider förstår jag om det förekommer en osäkerhet. Jag är rädd om er hälsa, min egna och mina nära och käras.

Jag jobbar ALLTID säkert och utifrån strikta rutiner kring säkerhet och renlighet.

Självklart jobbar jag med sterila engångsnålar, rena verktyg och instrument i alla behandlingar, byter ut handdukar/britspapper samt desinficerar alla ytor och gör rent mellan och efter varje kund och utifrån riktlinjer även med handskar, arbetskläder och munskydd.

Handhygien som vi vet är A och O och du kommer att bli ombedd att tvätta och sprita dina händer när du kommer in på salongen. Självklart gör jag alltid det före och efter varje kund och jag jobbar alltid med engångshandskar. Att jag inte går till jobbet om jag känner mig sjuk/dålig är en självklarhet och jag förväntar mig samma sunda förnuft av er kunder som har en tid bokad eller personer som medföljer som sällskap. Jag ber er också att ej ta med ’sjuka’ barn som ni är hemma och vabbar för.

Jag följer givetvis utvecklingen av Coronaviruset samt information som ges av regering och folkhälsomyndigheten för fortsatta riktlinjer och rekommendationer. Vid sjukdomskänsla och oro över försent avbokad tid förbiser jag tillsvidare mina avbokningsregler. Tillsammans kan vi försöka värna och skydda de mest utsatta utan att drabbas av panik.

// JESSICA